Laurdag 16. mars blir Kortreist Matfestival, som er ein form for Gladmatfestival som ikkje skjer i byen, men som skjer i heile Mat-Rogaland frå Egersund i sør til Suldal i nord.   Her er det fokus på lokalprodusert mat og besøk på gardsutsalg. 

Her finn du liste over alle lokalmatleverandørane i Hjelmeland du kan besøke.   Her på nordsida er både Buhagen og Eiane Gard  deltakarar.  



BUHAGEN

Velkommen til triveleg handel i Krambuå på Skiftun! Her får du Buhagen sine produkt – eplesider, eplemost, fersk frukt, kalvekjøtt, kjøtt og spekemat av villsau samt villsauskinn.  Varene som selges er produsert og foredla lokalt på gården, slik at publikum kan være sikre på hvor maten kommer fra. Under Kortreist har de sider og eplemost fra egen gård og villsauskinn fra egne sauer. I tillegg har de storfe – og sauekjøtt fra nabogarden og røykelaks fra Mikals laks.


EIANE GARD 

Eiane Gard er prisbelønt produsent av naturlig sider, eplemost og honning.  Til Kortreist satser driverne Elodie og Jon på å lansere flere nye siderprodukter!

 

 

FaceBook
Facebook