1 2 3 4 5 Skjermbilde fosst1 gunlanut kjerhammars rundatjs skifts sunflower


Lørdag 6 august vert Smashing Jøsneset arrangert igjen!  Denne gong har me invitert Leif og Kompisane Trio til å spele for oss. I tillegg kjem musikaren Ole Alexander frå Stavanger for å spele for oss utover kvelden!  Det vil bli servert god grillmat og drikke. Salg av øl og vin. 18 årsgrense. Det vil bli satt opp busskorrespondanse fra og til Nesvik kai.

18:45 - Dørene åpner
19:15 - Billettsalget stenger
19:30 Leif og Kompisane Trio går på scenen.
20:45 Ole Alexander går på scenen
24:00 Dørene stenger

Billetter kjøpes her:
https://billetto.no/no/events/smashingjosneset

Informasjon om Leif og Kompisane Trio:

"Leif & kompisane er et norsk rockeband fra Stavanger som ble dannet i 1984 av vokalist, gitarist og trommeslager Leif Nilsen med bakgrunn fra Mods.

Gruppen eksisterte først i en kort periode fra 1984 til 1986, og ble deretter revitalisert i 1993. Leif & Kompisane viderefører den fengende rocken som kjennetegnet stavangerbølgen fra tidlig 80-tall, med grupper som Stavangerensemblet, Asfalt og Mods. Sangene fremføres således på ekte siddisvis

Leif & kompisane er kjent for å spille en nokså snill, melodiøs musikk, med eit akustisk lydbilde og element av visesang. De har gitt ut sju album, eit samlealbum og flere singler, dessuten to supportarsangar for Viking. I 2010 kom «Den komplette samlingen», ein boks med 7 CD-ar og ein DVD."



Informasjon om Ole Alexander:

"Ole Alexander blei født 27. august 1979 i Stavanger og han musikkdebuterte i 2004 i Fame, senere medvirket han i Jesus Christ Superstar (2005) og Sound of Music (2010). Høsten 2012 så vi Mæland på scenen i Stavangers nye konserthus. Her hadde han en av de bærende rollene i musikalen «Revansj!», basert på Stavanger-bandet Mods’ musikk. Dette var den første store forestillingen i det nye konserthuset.

Han er nok allikevel mest kjent for det lokale publikum som frontfigur i bandet «Fillibombom Boys» og som soloartist. I 2009 fikk han en moderat suksess utover bygrensen i Stavanger med singelen «Adle verdens finaste ting» (tekst: Tore Renberg, melodi: Arne Hovda), som ble b-listet på NRK P1. I 2010 ble singelen «Du vett kor du har meg» (skrevet av Arne Hovda, Jeff Cohen og Erik Røe) sluppet.

Men det var først med deltakelsen i talentprogrammet «The Voice» (Tv 2) i 2012, at han for alvor ble kjent for det store norske publikum. I programmet kjempet Mæland på «Team Hanne», hvor Hanne Sørvaag var mentor. Han kom langt i talentkonkurransen og blei med dette et kjent artist også utenfor Stavanger regionen.

Ole Alexander har mange jern i ilden hvor han blant annet er frontfigur i bandet Elle Melle og fredager og lørdager spiller Ole event-jobber både i og utenfor Stavangers landegrenser."

 

FaceBook
Facebook